Neljäs Seinä

Improvisaatioteatteri Neljäs Seinä on vuonna 2008 perustettu improryhmä Forssasta! Improvisaatioteatteri on teatteria, jossa ei ole valmista käsikirjoitusta. Näyttelijät luovat kohtauksia ja lauluja tässä ja nyt, apunaan vain toisensa sekä kimppu yleisöltä saatuja aiheita. Tuloksena syntyy oikeastaan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, ainoa takuu on yllätyksellisyys ja nauru!

Kaikki, mitä esityksissä nähdään on ainutkertaista – yhtäkään improvisaatioesitystä ei ole nähty koskaan aikaisemmin! Lue lisää esityksistämme www.neljasseina.fi

Super suositun, syksyllä 2019 aloitetun Forssan naurettavimman komediaklubin piti jatkua keväällä 2020, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi joudumme siirtämään klubit syksylle 2020. Tarkka ajankohta selviää tuonnempana ja tämä lahjakortti käy mille vaan syksyn klubille sisäänpääsynä yhdelle henkilölle. Kun päivät vahvistuvat niin voit silloin päättää mille klubeista olet tulossa. Saat lippusi sähköpostitse.

Järjestämme Forssan naurettavin komediaklubi -iltoja ympäri vuoden Forssan sydämessä, Ravintola Pikku Pistrinan alakerrassa. Meitä voi tilata myös esiintymään erilaisiin tapahtumiin häistä synttäreihin ja yritysten TYHY-päivistä pikkujouluihin.

2 avointa ilmoitusta

Ei seurattuja käyttäjiä

Ei palautteita